Zyre me 3 dhoma pune me qira në lagjen Lakrishtë- Prime Residence

- E dhënë me qira Prishtina-Lakrishtë-Rr.Tirana

Zyra ndodhet në lagjen Lakrishtë, në objektin e ndërtuar nga Prime Residence, ka një lokacion të përshtatshëm për veprimtari afariste, afër ka objektin e bankes NLB dhe ka dalje si në lagjen Pejton po ashtu edhe në Arbëri. Zyra ka gjithësej 95m2, si dhe posedon ngrohje qëndrore me Termokos, po ashtu orientimin e ka Lindje – Perëndim. Zyra ka këtë renditje: | 3 Dhoma pune | 1 Ballkon | 1 Banjo | 1 Depo

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Rented Office Used T1799

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
95 0 0 1

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Ashensor,Interfon
  • Orientimi: Lindje,Perëndim

Vendodhja e prones