Shitet parcela 7 ari në lagjen Sofalia – afër parkut Gërmia

245,000 € Per Shitje Prishtina-Sofali-

Parcela gjendet në lagjen Sofalia, afër parkut Gërmia në një zonë ku me plan rregullues lejohet ndërtimi i shtëpive individuale si dhe ka një pozitë shumë të mirë. Afër parcelës ka dhe shtëpi tjera të ndërtuara sipas kushteve që në atë zonë lejohen si dhe afër ka edhe lagjen Germia Residence.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land For low construction T1763

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
700 --

Vendodhja e prones