Lokal 100m2 me qira në lagjen Mati 1

400 € Per Qira Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1, në objektin e ndërtuar nga kompania e ndërtimit Besa. Lokali ka një pozitë mjaftë të mire, është I përshtatshëm për veprimtari të ndryshme, ka 1 WC dhe ka gjithsej 100m2 sipërfaqe totale.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T1738

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
100 0 0 0 0

Vendodhja e prones