Depo 1000m2 me qira në Veternik - mbrapa Albi Mall

5,900 € Per Qira Prishtina-Veternik-Magjistralja Prishtinë - Gjilan

Depo ndodhet në Veternik, mbrapa qendrës tregtare Albi Mall në magjistralen Prishtinë - Gjilan. Depo ka hyrje në dy anët e saj, ka një hapësirë të shfrytzueshme prej 1000m2 për deponimin e mallrave, kurse shtesë janë 195m2 të cilat ndahen në 5 zyre, 1 sallë takimesh, 4 WC dhe vendin për recepcion. Objekti është I monitoruar me kamera dhe ka hapsirë të mjaftueshme për parkingje dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e bizneseve me shumicë. * Në cmimin e qirasë është e përfshirë TVSH-ja.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Warehouse Used T1735

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1000 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e prones