Lokal 400m2 me qira në lagjen Kalabria- Emshir

1,500 € Per Qira Prishtina-Kalabria - Emshir-Rr. Laberia

Lokali ndodhet në lagjen Kalabria- Emshir, në objektin e ndërtuar nga kompania Nartel Exin. Lokali ka një hapësirë të konsiderueshme, I përshtatshëm për lloje të ndryshme të bizneseve. Ka 3 ndarje pune, një ndarje për zyre dhe dy banjo. Lokali ka 2 hyrje, nga ana e hyrjes kryesore të ndërteses dhe nga pjesa e garazhave, që e bënë më praktik nëse është e nevojshme për të transportin e mallrave nga lokali.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop New T1734

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
400 0 0 0 -1

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e prones