Objekt afarsit per zyre 500m2 me qira në lagjen Pejton

- E dhënë me qira Prishtina-Pejton-Pejton, Prishtine

Objekti gjendet në lagjen Pejton, është tërësisht i renovuar dhe i gatshëm për shfrytëzim, ka parking për 4 vetura mbrenda në oborr si dhe mundësi parkimi rreth shtëpisë. Objekti ka gjithsej 3 kate dhe ka këtë renditje: - Përdhesa: 1 Lokal i cili mund të lidhet me hapësirat për zyre të objektit 1 Zyre 1 Hapësirë për parking 1 Anex i shtëpisë i ndarë në 3 zyre dhe 1 toalet 1 Banjo 1 Verandë - Kati i I-rë: 1 Hapësirë pune e cila mund të ndahet në 2 ose 3 zyre 1 Zyre 2 Ballkona 1 Kuzhinë - Kati i II-të 3 Zyre 1 Banjo 1 Depo 1 Dhomë për server room

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Rented Commercial Complex Used T460

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
500 0 0 3

Vendodhja e prones