Shitet toka 33ari me 4,200m2 objekt në Hajvali

790,000 € Per Shitje Hajvali--

Toka gjendet në Hajvali, e regjistruar me komunë të Graçanicës shumë afër kompleksit Diamond Residence, tokë kjo që është në rrugën kryesore që lidh Prishtinën me Graçanicën me gjerësi në rrugë prej 70m si dhe në të cilën gjithashtu është objekti me sipërfaqe 4,200m2 objekt ky i cili ka të ndëruar vetëm punët e vrazhda.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Commercial Land T1714

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
3300 0 0 0

Vendodhja e prones