Shitet parcela 4.49ari në lagjen Arbëria (ish Dragodan)

220,000 € Per Shitje Prishtina-Arbëria - Dragodan-

Parcela gjendet në lagjen Arbëria, në rrugën Azem Jashanica, e rrugë kjo e cila është një rrugë mbi rrugën ku janë Ambasada Franceze, Ambasada Turke, Zyra Greke etj. Parcela gjithashtu ka afër parkun e lagjes Arbëria si dhe qasje në rrugën Plava si dhe Ismail Qemaili.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land For low construction T1712

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
449 0 0 0

Vendodhja e prones