Shitet parcela prej 7.87 ari në Çagllavicë - afër lagjes 038

114,500 € Per Shitje Çagllavicë-Lagjja 038-Rr. Agim Hajrizi

Parcela gjendet në Çagllavicë, në komunën e Prishtinës, afër lagjes 038 si dhe afër Restaurant Mansion, në një rrugë e cila është e urbanizuar si dhe e banueshme. Në vendin ku gjendet parcela ka infrastrukturë (rrymë, ujë) pasi që ka edhe disa shtëpi të banueshme në atë zonë rruga ka gjerësi prej 6m, është e shtruar me kubëza si dhe sipas planit urbanistik të Prishtinës, jepet edhe leje ndërtimi për shtëpi individuale P+1.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land For low construction T1686

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
787 0 0 0

Vendodhja e prones