Shitet trualli 3.96 Ari në Çagllavicë afër lagjes 038

79,000 € E Shitur Çagllavicë--

Trualli gjendet afër lagjes 038, më saktë mbrapa Restaurant Mansion, në zonën kadastrale Çagllavicë – Komuna e Prishtinës, zone kjo ku jepet leja për ndërtim të shtëpisë si dhe është një prej lagjeve me rrugën më të gjerë në atë zone.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Sold Land Used T1616

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
396 0 0 0

Vendodhja e prones