Zyre me 4 dhoma pune me qira në Qendër

- E dhënë me qira Prishtina-Qendër-Fehmi Agani, Prishtine

Zyra gjendet në Qendër, në Rrugën Fehmi Agani, është tërësisht e renovuar dhe e gatshme për shfrytëzim, ka gjithsej 3 klima (në çdo dhomë), shtritje të internetit dhe kabllove të senzorëve të sigurisë në cdo hapësire, ka ngrohje qëndrore me qytet (Termokos), parking të rezervuar vetëm për banorët e hyrjes (vetëm banorët kanë qasje ne parking) dhe është në katin e I-rë. Zyra ka këtë renditje: | 4 Dhoma pune; | 1 Kuzhinë; | 1 Banjo; | 1 Koridor;

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Rented Office Used T265

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
100 0 0 1

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Kamera,Air condition

Vendodhja e prones