Zyre me 4 dhoma pune me qira në lagjen Mati 1-Rruga B

- E dhënë me qira Prishtina-Mati 1-

Zyra gjendet në lagjen Mati 1, më saktësisht në rrugën B, në objektin e ndërtuar nga kompania e ndërtimit Kawa Group, mbrapa furrës Tanore. Zyra ka ngrohje qëndrore me rrymë, ka gjithësej 100m2 sipërfaqe dhe ka orientim Perëndim si dhe ka një garazhë e cila përfshihet në çmim. Zyra ka këtë renditje: | 4 Dhoma pune | 2 Ballkona | 1 Banjo | 1 Tualet | 1 Depo | 1 Garazhë

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Rented Office Used T1598

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
100 0 0 1

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Paisje ekstra: Ashensor
  • Orientimi: Perëndim
  • Garazh: 1

Vendodhja e prones